Варна 9007, Баба Алино, Златни пясъци
+359 52 38 76 00
info@bellevuebg.com
Book Now
Фамилна стая с преходна врата
Фамилна стая за семейства с деца, хотел Белвю предлага изключително функционални и просторни фамилни стаи с преходна врата.

Фамилна стая с преходна врата

from 0$ /night
Max person:
,   
Room bed: 2
,   
Room size: 52
Фамилната стая е предназначена за семейства с деца. Функционална и удобна е предпочитана за дълга лятна семейна почивка. Фамилната стая Ви предоставя: * много голяма площ – квадратура 52 кв.м.; * голямо...

Фамилната стая е предназначена за семейства с деца. Функционална и удобна е предпочитана за дълга лятна семейна почивка.

Фамилната стая Ви предоставя:

* много голяма площ – квадратура 52 кв.м.;
* голямо предверие;
* самостоятелен санитарен възел с душ-кабина;
* самостоятелен балкон;
* спалня с легло king size;
* уютен кът за сядане с разтегателен диван;
* детска кошара;
* кабелна телевизия на няколко езика;
* телефон с линия за външно избиране;
* Wi-Fi във всички стаи – срещу допълнително заплащане на рецепция;
* индивидуален климатик;
* хладилник;
* масичка и столове на балкона.
Цената на стаята включва: нощувка, закуска на блок маса, безплатен паркинг с видео наблюдение, ползване на басейн, чадъри и шезлонги при басейна, хотелска застраховка, туристическа такса, 9 % ДДС.

[envira-gallery id=“1025″]

Детски намаления:
* Дете до 2 г. се настанява безплатно;
* Дете от 2 до 11.99 г. заплаща 50 % от цената за възрастен.
Допълнителна информация:
Хотелът разрешава настаняване с домашни любимци, които се таксуват 20.00 лв. на ден до 10кг.
Цени изхранване:
* Обяд: 24.00 лв.
* Вечеря: 28.00 лв.
* Деца до 2 год. се хранят безплатно. Деца от 2 до 13.99 год. плащат 50% от цената за възрастен.
Анулиране на резервации:
Безплатно анулиране ако остават 14 или повече от 14 дни до датата на настаняване. При по-кратък срок на анулиране, таксата е цената на 1 нощувка в стаята по цени на рецепция. За On-line резервации се удържат и банковите такси.
Рекламации:
Рекламации се приемат при настаняване.
Преждевременно напускане:
В случай на преждевременно напускане на хотела се изисква 24 часово предизвестие и допълнително се таксува цената на 1 нощувка по цени на рецепция.

* квадратура 52 кв.м.; * голямо предверие; * самостоятелен санитарен възел с душ-кабина; * самостоятелен балкон; * спалня с легло king size; * уютен кът за сядане с разтегателен диван; * детска кошара; * кабелна телевизия на няколко езика; * телефон с линия за външно избиране; * Wi-Fi във всички стаи – срещу допълнително заплащане на рецепция; * индивидуален климатик ; * хладилник; * масичка и столове на балкона.
Цената на фамилната стая включва: нощувка, закуска на блок маса, безплатен паркинг с видео наблюдение, ползване на басейн, чадъри и шезлонги при басейна, хотелска застраховка, туристическа такса, 9 % ДДС.Детски намаления: * Дете до 5.99 г. се настанява безплатно; * Дете от 6 до 13.99 г. заплаща 50 % от цената за възрастен.Допълнителна информация: Хотелът разрешава настаняване с домашни любимци, които се таксуват 18.00 лв. на ден.Цени изхранване: * Обяд: 15.99 лв. * Вечеря: 17.99 лв. * Деца до 5.99 год. се хранят безплатно. Деца от 6 до 13.99 год. плащат 50 % от цената за възрастен.Анулиране на резервации: Безплатно анулиране ако остават 14 или повече от 14 дни до датата на настаняване. При по-кратък срок на анулиране, таксата е цената на 1 нощувка в стаята по цени на рецепция. За On-line резервации се удържат и банковите такси.Рекламации: Рекламации се приемат при настаняване.Преждевременно напускане: В случай на преждевременно напускане на хотела се изисква 24 часово предизвестие и допълнително се таксува цената на 1 нощувка по цени на рецепция.
 

Comments are closed.