Варна 9007, Баба Алино, Златни пясъци
+359 52 38 76 00
info@bellevuebg.com
Book Now
Единична стая
Home > Room > Единична стая
Единична стая с климатик, кабелна телевизия и балкон.

Единична стая

from 0$ /night
Max person:
,   
Room bed: 1 Единично или Двойно Легло
,   
Room size: 18 m²
Хотел Белвю представя на вашето внимание единична стая с климатик, кабелна телевизия и балкон.Стаята е оборудвана с тоалетка,гардероб,поставка за багаж,нощни шкафчета с нощна лампа, телевизор, малък хладилник, телефон, столче и маса на...

Хотел Белвю представя на вашето внимание единична стая с климатик, кабелна телевизия и балкон.Стаята е оборудвана с тоалетка,гардероб,поставка за багаж,нощни шкафчета с нощна лампа, телевизор, малък хладилник, телефон, столче и маса на балкона, стъклена чаша, картина. Стаите разполагат с централно озвучаване, което по желание се пуска и спира от стаята.Безплатно ползване на интернет, паркинг, събуждане по телефона.

Цената на единичната стая включва: нощувка, закуска на блок маса, безжичен интернет във фоайето на хотела, паркинг, ползване на басейн, чадъри и шезлонги при басейна, шатъл бус до Златни пясъци в определени часове при наличие на минимум 30% заетост на хотела и липса на законови забрани, хотелска застраховка, туристическа такса, 9 % ДДС.

 

Детски намаления:

Деца до 5.99 г. – безплатно
Дете от 6 до 13.99 г. заплаща 50 % от цената за възрастен

Допълнителна информация:
Хотелът разрешава настаняване с домашни любимци, които се таксуват 18.00 лв. на ден.При настаняване е задължително уведомяването на администратор за въвеждане на домашен любимец.

Цени храна:
Обяд: 24.00 лв цената е при организирана блок маса
Вечеря: 28.00 лв цената е при организирана блок маса
Деца до 5.99 год. се хранят безплатно. Деца от 6 до 13.99 год. плащат 50 % от цената за възрастен.
Ресторанта на хотела работи и на свободна консумация на база собствено меню.
Рум сървис – моля, заявете в ресторанта, ако желаете да Ви осигурат и сервират храна в стаята.
Ранно напускане на стаята – заявете в деня преди напускане за да ви осигурим суха храна за закуска.

Анулиране на резервации:
Безплатно анулиране ако остават 14 или повече от 14 дни до датата на настаняване. При по – кратък срок на анулиране таксата е цената на 1 нощувка по цени на рецепция. За On-line резервации се удържат и банковите такси.

Рекламации:
Рекламации се приемат при настаняване.

Преждевременно напускане:
В случай на преждевременно напускане на хотела се изисква 24 часово предизвестие и допълнително се таксува цената на 1 нощувка по цени на рецепция.

Удобства в единичната стая: балкон, телевизор, телефон, радио, кабелни канали, климатик, работно бюро, кът за сядане, отопление, диван, душ, тоалетна, баня, мини-бар, събуждане по телефона, хавлиени кърпи, чаршафи и калъфки.
Детски намаления: Деца до 5.99 г. - безплатно. Дете от 6 до 13.99 г. заплаща 50 % от цената за възрастен.
 

Leave a Review