Варна 9007, Баба Алино, Златни пясъци
+359 52 38 76 00
info@bellevuebg.com
Book Now
Хотел БЕЛВЮ отпразнува своята 20 годишнина
хотел Белвю празнува 20 години

20 години Хотел Белвю посреща туристи от цял свят

На 1 август, в разгара на летния туристически сезон, екипът на нашия хотелски комплекс БЕЛВЮ събра всички свои приятели да отбележим заедно знаменателно за нас събитие – БЕЛВЮ навърши достолепната за един хотел възраст от 20 години. На тази дата през 1998 година бе открит един от първите частни хотели по Северното българско Черноморие.

Замислен като бутик-хотел, през годините БЕЛВЮ се утвърди като предпочитано място за семеен отдих. За това допринася както уютната и оригинална архитектурна планировка, така и непосредствената близост с Природен парк Златни пясъци, гарантираното спокойствие и кристалния въздух,

До днес в БЕЛВЮ сме посрещнали над 50 хиляди гости от 46 националности. Гордеем се с персоналното отношение на нашите момичета и момчета към всеки гост. Това ни помага действително да оставим незабравими спомени от ваканцията в БЕЛВЮ. Защото за нас „Ние създаваме спомени” не е само рекламно мото, а мисия.Екип от професионалисти е дългогодишен персонал в комплекс Белвю, това допринася нашите постаянни гости да се чувстват като у дома при своето завръщане в хотела.

На партито освен дългогодишните членове на нашия екип, присъстваха много бивши служители, мениджърите на десетките туристически агенции, с които БЕЛВЮ си партнира, представители на местните институции, приятели и гости на хотела.

Доброто настроение и позитивни емоции бяха поддържани от зрелищна шоу-програма с русалки от отбора по синхронно плуване, пищен балет, музика на живо, вкусотийки, сътворени в кухнята на ресторант БЕЛВЮ и подобаващо за рожден ден – торта, пресъздаваща в мащаб комплекса.

[envira-gallery id=“1139″]